Majlis Penutup Minggu Taaruf Huffaz Sesi Mei 2019

16 May 2019, 2:25 pm Written by
Published in Blog
Read 2102 times

Pada 3hb Mei 2019, telah berlangsungnya Majlis Penutup Minggu Taaruf Huffaz Sesi Mei 2019 yang telah disempurnakan oleh Tuan Md Azhan Bin Samat (Pengarah JAIM), Ustaz Khairul Anuar Bin Yaakob (Ketua Jurulatih PEKDIS), Dato' Hasbullah Bin Wa Daud (Pengurus Kem Permata Resort) dan Usamah Bin Mohamad Muhsin selaku pengetua Institut Al-Quran Sayyidina Ali - IQSA.

Image may contain: 2 people, people smiling, indoor

Majlis ini merupakan kemuncak penjadualan selama empat hari aktiviti minggu taaruf huffaz bagi mahasiswa/i baru bagi sesi Mei 2019. Majlis yang telah diadakan di Rumah Melaka, Kem Permata Resort ini menyaksikan penyampaian cenderahati kepada para pelajar yang memenangi kumpulan terbaik dan pelajar terbaik sepanjang minggu taaruf huffaz ini. Tahniah diucapkan sekali lagi bagi mahasiswa/i yang dipilih masuk ke Institut Al-Quran Sayyidina Ali - IQSA ini.

Image may contain: 20 people, people smiling, shoes and indoor

(0 votes)